Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

Tässä osiossa on tietoja tietyistä tiedoista, jotka lähetetään Kasperskylle ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jos olet asentanut sovellusversion, jota ei ole tarkoitettu käytettäväksi Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian tai Vietnamin alueella tai jota ei ole tarkoitettu Kalifornian asukkaiden käyttöön.

Seurataksesi käyttäjien määrää hyväksyt automaattisesti toimittamaan seuraavia tietoja Google Analytics -palvelulle ja Oikeudenhaltijan luotetulle kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle: Oikeudenhaltijan asennetun ohjelmiston nimi ja versio, tietokoneella olevan ohjelmiston asennuksen yksilöllinen tunnus, ja tietoja tietokoneelle asennetusta käyttöjärjestelmäversiosta ja siihen asennetuista päivityksistä. Tiedot lähetetään Google Analytics -palvelulle suojatun yhteyden välityksellä. Tietojen suojaus ja niiden käsittely määritellään Google Analyticsin asiaa koskevissa käyttöehdoissa.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja saattaa prosessoida määriteltyjä tietoja maissa, joissa tietoturva on heikompi kuin asuinmaassasi ja/tai siellä, missä ohjelmistoa käytetään. Ellet hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä ohjelmistoa.

Lähetetyt tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja tai Käyttäjän muita luottamuksellisia tietoja ja näitä tarvitaan toiminnan Oikeudenhaltijan Ohjelmiston käyttämiseen, ellei muuta erikseen ilmoiteta.

Saadut tiedot on suojattu Oikeudenhaltijan lain määräämällä tavalla ja tarvitaan Ohjelmiston käyttöoikeudelliseen toimintaan.

Kaspersky voi käyttää kerätyistä tiedoista luotua tilastollista tietoa valvoakseen trendejä tietoturvauhkissa ja julkaista raportteja noista uhkista.